Top Guidelines Of diş beyazlatma kalemi

Wiki Article



Dişteki renklenme nedenlerinden biri de ani ısı farkı ya da darbe nedeniyle dişte çatlaklar oluşmasıdır. Mine tabakasında çatlak olması dişin doğal renginin kaybedilmesiyle sonuçlanabilir. Ancak bu durumda da diş beyazlatmanın uygulanabildiğini eklemek gerekir.

İhtiyaç duyduğunuz her zaman hizmet alabilirsiniz. Dişlerinizdeki lekeler canınızı sıkmak yerine yok edilerek memnun olmanız sağlanır.

Genel olarak diş beyazlatma uygulaması ya da diğer bir deyişle diş beyazlatma tedavisi 2 yöntem ile gerçekleştirilir.

Beyazlatma yapılmayan kişiler, ağız bakımına önem vermeyen ve güncelde ağız hijyeni yerinde olmayan kişilerdir. Kişilerin ağız bakımına önem vermemesi, diş beyazlatma operasyonlarının tehlikeli olmasına yol açmaktadır.

Elde ettiğiniz macunu dişlerinize sürün ve yaklaşık 20 dakika bekleyin. Bekleme sürecinin ardından ağzınızı suyla çalkalayınız. Bu portakal kabuğu tozuna alternatif olarak hardal yağı da kullanabilirsiniz.

Bir diğer çok fazla sorulan soru olan diş beyazlatma kalemi işe yarıyor mu sorusu işe kısaca evet diye yanıtlanabilir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en sık uygulananlardan biri olan diş beyazlatma jeli uygulamaları kişilerin ağız ve diş sağlık diş beyazlatma ücreti durumlarına bağlı olarak son derece etkili ve verimli sonuçlar verebilmektedirler.

Diş macunu ile diş beyazlatma dişlerin sağlıklı bir şekilde beyazlamasını sağladığı gibi ağız hijyenine katkıda bulunan bir yöntemdir.

Diş beyazlatma kalemi içerdiği kimyasallar nedeniyle bazı durumlarda kişiye zarar verebilir. Bu nedenle uzman diş hekimlerinin tavsiyesi ve önerileri alınmadan kullanılmaması gerekir.

Protez diş, diş kayıplarının giderilmesi için takılan veya üretilen yapay dişlerdir. Protez dişler, diş kaybı olan insanların estetik ve fonksiyonel olarak tekrar diş sağlıklarına kavuşmalarını hedefler. Protez dişler, çeşitli malzemeler kullanılarak üretilir ve diş hekimliğinde yapılan bir tedavidir.

Beyazlatıcı diş macunları, çeşitli kimyasallar ya da teknolojilerle dişleri beyazlatmak artık çOkay kolaydır. Bu diş beyazlatma yöntemlerine yazımızın ilerleyen satırlarında değineceğiz ancak öncesinde işin “neden”ine bir giriş yapalım.

Daha verimli bir sonuç alınması için hastalara işlemden önce diş taşı temizliği yapılmaktadır. Seans öncesi ve sonrasında hastadan fotoğraf alınarak renk değişimi hakkında bilgi sahibi olunur.

Diş beyazlatma kalemini kullanılacak olan bireyler ilk olarak diş hekimlerine başvurarak kalemi kullanıp kullanamayacağı hakkında bilgi almaları gerekir. Diş hekimleri Ağız ve Diş sağlığımızı kontrol ederek sizlere bu konu hakkında bilgi verecektir.

Diş beyazlatma uygulamasından sonra dişlerin ne kadar yanıt vereceği, kişiden kişiye değişmektedir.

Ağız hijyeni sebebiyle diş ve ağız yapısında rahatsızlıklar bulunan kişiler, ilk olarak ağız ve diş temizliğine tabii tutulmaktadır. Diş minesini ve diş dentini doğrudan etkileyecek diş beyazlatma nasıl yapılır yapısal bozuklukları bulunan kişilerde, diş beyazlatma uygulaması yanıt vermemektedir.

Report this wiki page